Harta site-ului
Ajutor
Tinerii din platoul Coșnița s-au întâlnit la un joc amical la Volei
Tinerii din platoul Coșnița s-au întâlnit la un joc amical la Volei

Duminică, 21 iulie curent, Centrul raional de tineret Dubăsari a organizat un joc amical între amatorii probei de volei din localitățile Coșnița și Doroțcaia. Dis de dimineață specialiștii au pregătit terenul de pe plaja ,,Cotul lui Isai” din s. Doroțcaia, pe care s-au disputat jocurile.
Tinerii din Coșnița Silvia Manolii, Tudor Pisari, Eugen Nacul, Glod Iurie, Grosul Cornelia și cei din Doroțcaia Josan Valeriu, Nicolaev Teodor, Sapojnic Mihai, Filip Panfilii, Vadim Postolatiev, Braguța Daniel s-au organizat în 2 echipe și au dat start primei reprize de joc.
Pe parcursul zilei, mai mulți cetățeni, care se odihneau alături de familie, prieteni pe malul râului Nistru, s-au alăturat jucătorilor. Am avut parte de un joc superb, care desigur a avut ca obiectiv major, întărirea relațiilor de prietenie între vecini și desigur promovarea acestui gen de sport care contribuie la dezvoltarea fizică și a unui mod de viață sănătos. Sperăm că prin aceste acțiuni vom reuși să unim tinerii și să demonstrăm că raionul Dubăsari este un raion cu tineret activ și disponibil pentru implicarea în diverse activități.
La fel pe data de 28 iulie curent, așteptăm toți doritorii la plaja din satul Doroțcaia “ Cotul lui Isai “ pentru a fi alături de noi și a petrece timpul liber sănătos, frumos și productiv.
Valeriu JOSAN,
Centrul raional de tineret
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Tinerii din platoul Coșnița s-au întâlnit la un joc amical la Volei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta