Harta site-ului
Ajutor
"Tinerii Abilitaţi" din raionul Dubăsari în vizită la Polonia
"Tinerii Abilitaţi" din raionul Dubăsari în vizită la Polonia

În perioada 03-13 septembrie anul curent un grup de 16 tineri din raionul Dubăsari au participat în cadrul unei vizite la Polonia, în oraşul Nowy Sacz. Vizita a fost relizată în cadrul proiectului „Tineri Abilitaţi” implementat de Societatea pentru Educaţie din Malopolska, Polonia în parteneriat cu Asociaţia Obştească „Indigo”, Consiliul raional Dubăsari, AO „Tinerii din stînga Nistrului” şi Centrul pentru Comunicare internaţională şi drepturile omului.

Reprezentînd majoritatea localităţilor raionului, dar şi or. Grigoriopol, tinerii au avut ocazia să facă cunoştinţă cu activitatea mai multor organizaţii nonguvernamentale din Nowy Sacz, să-şi aprofundeze cunoştinţele în domeniul scrierii de proiecte, dar şi să promoveze interesele comunităţilor sale prin înaintarea unor propuneri de soluţionare a problemelor locale.
Astfel, au fost elaborate şi aprobate 11 micro-proiecte care vizează iniţiative locale pentru depăşirea sau ameliorarea diverselor situaţii de impas. Valoarea totală a proiectelor înaintate de către tinerii din raionul Dubăsari depăşeşte 200 mii lei, acestea urmînd a fi implementate pînă la finele lunii noiembrie a anului curent.

Informaţiile despre proiectele aprobate, liderii grupurilor de iniţiativă şi noutăţile proiectului „Tinerii Abilitaţi” pot fi vizualizate accesînd pagina electronică oficială a proiectului www.ye.org.md care a fost lansată recent.

Gafeli Alexei
Coordonator de proiectLasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

"Tinerii Abilitaţi" din raionul Dubăsari în vizită la Polonia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta