Harta site-ului
Ajutor
Tineri raionului Dubăsari în Polonia!!
Tineri raionului Dubăsari în Polonia!!

Astăzi, la data de 06 septembrie grupul de lucrul plecat în Polonia, în componență din 16 persoane a făcut cunoștință în prima jumătate a zilei cu cea mai mare Asociație de publicitate  "Sadiciana" din localitate unde  am fost informați cum este organizată şi cum funcționează asociația dată.

Ei sunt creatorii blogului local și revistei regionale. Am fost informaţi că blogul pe care l-au creat este foarte popular, are o accesare de 250 mii de utilizatori unici pe zi.

Blogul dat  este impărțit în 7 compartimente cele mai accesate fiind noutăți şi economie. În urma acestei întruniri am reuşit să obţinem noi practici de promovare a unui blog regional şi astfel vom contribui la dezvoltarea şi promovarea sitului raional www.dubasari.md.

În a doua jumătate a zilei de lucru, conform agendei, am avut atelierul relaţiile cu publicul fiind coordonat de Doamna Agata, expert în domeniul,care ne-a informat despre diferența dintre relații cu publicul și jurnalismul. La acest curs am reușit să trecem în agendă scrierea corectă a unui comunicat de presă și nu în ultimul rînd am ajuns la concluzia că nu există întrebări ridicole, ci există răspunsuri stupide.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Tineri raionului Dubăsari în Polonia!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta