Harta site-ului
Ajutor
Tinerele din Doroţcaia au participat la Summer Camp New Media !
Tinerele din Doroţcaia au participat la Summer Camp New Media !

Aventura noastra s-a inceput pe data de 23 martie cind echipa de la Academia New Media au poposit la noi in Liceul Teoretic Doroțcaia cu un trainig curs despre instrumentele New Media pentru Consiliul Local de Tineret. Am fost cei mai norocoși, deoarece in lista de participare eram sub numaraul 1. Ideile de lucru erau multe și bune. Cei mai activi tineri de la instruire urmau sa fie premiați cu un super cadou – participare la Summer Camp marca Academia New Media. Data de 8 iunie a dat claritate la tot, s-au ales cei mai activi tineri, aceștia fiind consilierele: Alexandrina Caimac, Maria Policinschi, Rodica Ivanov şi Hohlov Irina care am reprezentat s. Doroţcaia la cel mai tare eveniment marca Academia New Media. Care de fapt a creat o reţea dintre 10 cele mai active localitaţi a RM şi a reuşit să adune in perioada 27-30 iunie 35 de tineri dornici de a dezvolta o ideie de proiect ONLINE.
Iniţial, cînd am pornit spre Summer Camp aveam deja gindită o ideie super necesară, ne-am decis să creem site-ul Liceului Teoretic Doroţcaia, garantat cu susţinerea Directorului doamna Bacioi Viorica.
Prima zi mi s-a parut memorabilă, noi cunoştinţe interesante, am revuzut desigur echipa de instruire al Academiei care a lansat Proiectul la Doroţcaia în martie (Natalia Curmei , Viorel Rodideal, Radu Lisita, Andrei Fornea şi mulţi alţii care i-am întîlnit la eveniment). Şi tot în prima zi am cunoscut ideile celorlaţi participanţi, care sincer nu m-am aşteptat să fie atît de bune, inovatoare, fresh ...
Următoarele zile am purta deviza „Muncă, muncă şi iar muncă”, pentru că am ne-am inclus activ în crearea site-ului, am participat în toate concursurile de promovare a acestuia şi chiar ne-am staruit să ţinem pasul cu toată lumea. Deci puteţi să ne felicitaţi-ne Liceul Teoretic Doroţcaia este officeal ONLINE. http://ltdorotcaia.com/
Organizarea la cel mai înalt nivel, din invitaţii mentori Alex LEBEDEV ma impresionat cel mai mult, discurs simpluţ, draguţ, pe înţeles. Şi da locul desfăşurări (IT Relax)Vadul lui Vodă desigur foarte bun.
Aşteptările mele: să continuăm colaborările şi să avem întrevederi cel puţin o dată la 3 luni cu echipa Academiei New Media pentru a putea dezvolta în continuare site-ul.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Tinerele din Doroţcaia au participat la Summer Camp New Media ! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta