Harta site-ului
Ajutor
Ţie măicuţă mă închin!!!
Ţie măicuţă mă închin!!!

Mama este asemeni unui izvor nesecat de lumină şi dragoste. O fiinţă sublimă de la care ori de cîte ori vrem luăm tot cce-i mai bun, povaţa de a urma corect drumul vieţii.
În perioada 4-6 martie, în incinta grădiniţei de copii ,,Scufiţa roşie”, din s. Doroţcaia, s-au desfăşurat matineele, prin intermediul cărora copiii au adus omagiu măicuţelor cu ocazia zilei de 8 martie, cînd în întreaga lume se sărbătoreşte ,,Ziua internaţională a femeii”. 
Scenariul pregătit cu atîta ardoare a cuprins poezia, prin care fiecare copil i-a adus mulţumire mamei  iar inimele celor prezenţi au vibrat pe ritmurile de dans şi cîntec. 
La finele sărbătorii aceste mici creaturi-copiii le-au adus mămicilor în dar cîte un bucheţel de flori confecţionat chiar cu mînuţele lor. 
În ochii părinţilor prezenţi în sală se citeau lacrimile de bucurie şi satisfacţia sufletească la cele văzute şi auzite. Şi să nu uităm niciodată că  ,,Inima mamei este un adînc abis la capătul căruia găseşti de fiecare dată iertare”. Honore de Balzac


                                                                                                                 Marina Lupaşco, redactor-şef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ţie măicuţă mă închin!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta