Harta site-ului
Ajutor
Termenul de depunere a declarațiilor expiră la 31 martie
Termenul de depunere a declarațiilor expiră la 31 martie

Direcția juridică și resurse umane, reamintește că conform Legii nr. 133 din 17.06.2016 “Cu privire la declararea averii și a intereselor personale”, termenul de depunere a Declarației de avere și interese personale, pentru anul 2016 expiră la data de 31 martie 2017.
Subiecții declarării averii și intereselor personale sunt persoanele care dețin funcții de demnitate publică, membrii Consiliului de observatori al instituției publice naționale a audiovizualului Compania “Teleradio – Moldova”, consilierii consiliilor sătești (comunale), orășenești (municipale), raionale, deputații Adunării Populare a unității teritoriale autonome Găgăuzia, membrii Consiliului Superior al Magistraturii și ai Consiliului Superior al Procurorilor din rândul profesorilor, membrii nepermanenți ai Comisiei Electorale Centrale, conducătorii organizațiilor publice și adjuncții acestora, personalul din cabinetele persoanelor cu funcții de demnitate publică, funcționarii publici, inclusiv cei cu statut special, membrii Consiliului de Integritate. Membrii colegiilor/comisiilor de admitere în profesie, de evaluare, disciplinare și sau de etică a profesiilor conexe justiției.
Subiectul declarării este obligat să depună declarația în formă scrisă, pe suport de hârtie la persoana desemnată de conducătorul instituției  publice, din cadrul serviciului resurse umane, responsabil de colectarea declarațiilor.
Dacă persoana responsabilă de colectarea declarații identifică deficiențe în completarea declarației, acesta recomandă subiectului declarării rectificarea declarației în termen de 10 zile.
Până la 01 ianuarie 2018, subiecții declarării își vor depune declarația de avere și de interese personale în formă scrisă, pe suport de hârtie sau sub formă de document electronic. Începând cu data 01 ianuarie 2018, subiecții declarării vor fi obligați să-și depună declarația exclusiv în formă electronică, prin intermediului serviciului electronic disponibil pe pagina web oficială a Autorității Naționale de Integritate.
Ana CHIRIAC,
Specialist principal în probleme resurse umane
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Termenul de depunere a declarațiilor expiră la 31 martie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta