Harta site-ului
Ajutor
Teritoriul adiacent în imediata apropiere a instituției de învățământ Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” va fi asfaltat
Teritoriul adiacent în imediata apropiere a instituției de învățământ Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” va fi asfaltat

Întrucât siguranța la traficul rutier constituie o prioritate pentru programul raional de activitate, iar primăria Corjova s-a adresat în acest context către conducerea raionului și a atras atenția la pericolul care persistă în preajma Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”,  de către conducerea raionului a fost aprobat, ca o porțiune de drum - teritoriu adiacent străzii în fața instituției să fie asfaltat pentru a crea o parcare a automobilelor ce staționează.
Astăzi, dl Grigore FILIPOV, președintele raionului Dubăsari  a efectuat o vizită de lucru în teritoriu pentru a se familiariza și a monitoriza lucrările de reparație și amenajre care se execută la moment, lucrări ce vor asigura securitatea pietonilor la traversarea străzii.
Anul acesta la Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” sunt înscriși 446 de elevi originari din orașul Dubăsari, din satele Corjova, Vasilievca și alte localități din stânga Nistrului.
Lucrările de reparație capitală a porțiunii de drum Dubăsari-Cocieri-Roghi se desfășoară în cadrul programului de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional pentru anul 2020.
Tatiana GHERB,
Specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
XsZQuIFnx
2020-11-07 13:29:19
DXteqsQvPg
bElmgDoIfwk
2020-11-07 13:29:22
ekblTagtcrX
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Teritoriul adiacent în imediata apropiere a instituției de învățământ Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” va fi asfaltat - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta