Harta site-ului
Ajutor
Tehnologiile inovative ale agentului economic SRL „Glass Mirrors Group”
Tehnologiile inovative ale agentului economic SRL „Glass Mirrors Group”

Astăzi 25 martie curent, de către Direcţia economie, buget şi finanţe şi administratoarea Incubatorului de Afaceri a fost efectuată o vizită în teritoriu la agentul economic  SRL „Glass Mirrors Group”, conducător Colev Ivan.  Antreprenorul  are adresa juridică în cadrul Incubatorului de Afaceri Raionul Dubăsari,  specializându-se în  producţia articolelor din sticlă, oglinzi și vitralii decorative pentru industria mobilei, a oglinzilor de perete, şi a altor mărfuri de larg consum din sticlă şi oglinzi.
Scopul vizitei a fost monitorizarea activităţii economice, cunoaşterea problemelor cu care se confruntă în realizarea obiectivelor propuse şi respectiv priorităţile planificate pe viitor. Menţionăm că antreprenorul a accesat sursele finaciare din Fondul Revolving pentru a-şi lărgi spectrul de activitate, achiziţionând în scopul dat din sursele menţionate utilaj pentru producţia oglinzilor şi sticlei gravate. 
La finele săptămânii viitoare antreprenorul planifică o tranşă nouă de modele de oglinzi, astfel întru familiarizarea cu domeniul activităţii şi susţinerea agenţilor economici de către specialiştii din cadrul Direcţiei economie, buget şi finanţe, la invitaţia antreprenorului va fi efectuată o nouă vizită la faţa locului.
      
Ana NICOLAEV, șef Serviciul dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Tehnologiile inovative ale agentului economic SRL „Glass Mirrors Group” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta