Harta site-ului
Ajutor
Tehnologiile informaționale vor ajunge în fiecare localitate din Republica Moldova!!!
Tehnologiile informaționale vor ajunge în fiecare localitate din Republica Moldova!!!

Centrul de Guvernare Electronică a semnat un memorandum de colaborare cu Întreprinderea de Stat „Poşta Moldovei”. Memorandumul are ca scop stimularea și facilitarea aplicării tehnologiilor informaţionale inteligente pentru eficientizarea serviciilor publice și îmbunătățirea interacțiunii cu cetățenii. Aceste acțiuni sunt menite să simplifice procedurile administrative, să reducă birocrația și corupția și să  micșoreze costurile serviciilor publice.  "Poșta Moldovei" are o rețea de 1148 de oficii în țară, prestând cetățenilor servicii în peste 1500 de localități.

Potrivit directoarei executive a Centrului de Guvernare Electronică, Stela Mocan, „în ţară sunt tot mai multi cetățeni care consumă servicii digitale. Acești oameni  nu își imaginează să mai stea la coadă ca să achite anumite servicii. De aceea ne propunem să pilotăm proiecte inovatoare pentru realizarea accesului facil la servicii publice.” 

Obiectivul Memorandumului este constituirea unui cadru de colaborare între părți, în domenii de interes comun. La prima etapă vor fi organizate campanii de comunicare și sesiuni de instruire pentru angajații oficiilor poștale. 

Centrul de Guvernare Electronică promovează parteneriate strategice cu instituţiile din sectorul public şi privat în scopul realizării Agendei de modernizare tehnologică a guvernării (e-Transformare). 

În anul 2013, Centrul va lansa mai multe iniţiative şi servicii electronice, între care Serviciul guvernamental de plăţi electronice(M-PAY), e-Viza, e-Cadastru, factura fiscală electronică. 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Tehnologiile informaționale vor ajunge în fiecare localitate din Republica Moldova!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta