Harta site-ului
Ajutor
Tehnologii noi în prelucrarea materiei prime agricole.
Tehnologii noi în prelucrarea materiei prime agricole.

În s.Doroţcaia de mai mulţi ani activează Societatea cu răspundere limitată ”Tiraston”, administrată de dl Peşcov Alexandru, care se ocupă cu producerea făinei de grîu şi a produselor de panificaţie, principalul produs fiind pîinea. Cu acest produs de prima necesitate, întreprinderea deserveşte localităţile Doroţcaia, Coşniţa, Pîrîta şi or. Dubăsari. La fel întreprinderea deserveşte aceste localităţi cu o gamă largă de produse de panificaţie,  cum ar fi colacii, plăcintele, chiflele şi alte mezeluri procurate la comandă.
Începînd cu luna iunie a anului curent întreprinderea a început să producă un produs nou-pîinea delicioasă, confecţionată după o tehnologie performantă şi unicală pentru meleagurile noastre. Este vorba despre pîinea produsă din grîu alimentar, care prealabil este expus unui proces derijat de încolţire, fără să fie măcinat, din care se produce o pastă  care stă la baza confecţionării pîinei  nominalizate.
   Acestă pîine are un şir de avantaje faţă de pîinea obişnuită, avînd caracteristici dietetice şi curative, printre care evitarea obezivităţii, diabetului zaharat, aterosclerozelor, alergiei şi altele. Pîinea din grîul tocat stimulează eliminarea din organism a substanţelor nocive cum ar fi metalele grele, substanţele radioactive şi otrăvitoare de diferită provenenţă.
Este recomendată pentru nutriţie la mamele cu copii mici, femeile gravide şi la copii.
    În prezent la brutăria SRL „Tiraston” zilnic se produc peste 1500 pîini, confecţionate după tehnologia nouă, iar în viitorul apropiat se prevede majorarea numărului pînă la 2500 de pîini zilnic. Pe lîngă aceasta, întreprinderea produce un şir de alte produse de acest gen, cum ar fi pesmeţii, făina de pesmeţi folosită în culinărie şi altele.
   Cu certitudine putem spune, că succesele obţinute la întreprindere se datorează în primul rînd  dlui Alexandru Peşcov, care permanent este în căutare de idei noi, ce i-a permis în timp scurt să mobilizeze colectivul la însuşirea noii tehnologii şi aplicarea ei în producerea pîinii.
   După cum a menţionat dl A.Peşcov, fără o susţinere activă a colectivului şi a partenerilor de busines din SA”INTEC” nu ar fi fost posibil obţinerea succeselor scontate.
   Datorită partinerilor de bussines, a devenit posibil ca pîinea produsă la brutăria din s.Doroţcaia să fie pe masa de toate zilele din multe localităţi din republică. Numai în oraşul Chişinău această pîine este distribuită în 80 de supermarchete. La fel , de acest produs delicios, pot beneficia locuitorii or.Dudăsari ,Criuleni, Vadul-lui-Vodă şi alte localităţi din republică.
   Cu acest prilej, vrem să felicităm colectivul şi îndeosebi pe administratorul SRL”Tiraston” dl Al.Peşcov cu aceste succese remarcabile şi să vă dorim noi realizări.


A. Gafeli,

specialist principal în dezv. antreprenoriatului şi micului bussines

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Tehnologii noi în prelucrarea materiei prime agricole. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta