Harta site-ului
Ajutor
Tata, mama şi eu suntem sportivi mereu!
Tata, mama şi eu suntem sportivi mereu!

Familia este mediul în care fiecare copil trebuie să se simtă iubit, stimat și protejat. Familia este cea care le oferă sprijin atunci când odorașii se confruntă cu diverse obstacole. Pentru a se bucura de succesele, realizările și a-i susține pe acești copilași minunați, la data de 18 mai 2019, la grădinița – creșă nr.1 „Floricica”, comuna Coșnița, s-a desfășurat distracția sportivă dedicată Zilei Internaționale a Familiei „TATA, MAMA ȘI EU, SUNTEM SPORTIVI MEREU!”.
Pe parcursul activității, copilașii împreună cu părinții au călătorit imaginar prin țara poveștilor, ajutând „gogoașa” să se rostogolească spre pedistal, au îndeplinit cu cea mai mare plăcere „gimnastica lui Pinokio”, au demonstrat nivelul de intelegență atât copiii, cât și părinții, au construit „un foișor”, i-au creat pe „Vupseni și Pupseni” și desigur cu cea mai mare plăcere au ajutat-o pe Cenușăreasă să ajungă la „bal”. Pentru efortul depus copiii au obținut câte o medalie dulce, dar părinții s-au învrednicit de diplome. 
Aducem mulțumiri tuturor părinților pentru susținere și implicare la activitățile desfășurate la nivel de instituție și desigur doamnelor educatoare Ecaterina și Ana, precum și conducătorului muzical Chirița Svetlana.
 
Natalia BACIOI,
Metodist principal, Centru metodic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Tata, mama şi eu suntem sportivi mereu! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta