Harta site-ului
Ajutor
Talent, măiestrie şi pasiune pentru artă
Talent, măiestrie şi pasiune pentru artă

Muzica porneşte de la suflet şi se adresează sufletelor. Tot ea îţi dă ideia spaţiului pentru a gândi şi a crea frumosul.

De-a lungul timpului muzica şi dansul au ocupat un loc important in societate, dar şi un rol important în viaţa fiecărui om, ne pot influenţa personalitatea, gesturile și modul nostru de gîndire. Muzica şi dansul, artele frumoase şi cele vizuale nu au nevoie de cuvinte, se înţeleg oricum.
Bursa Preşedintelui raionului a fost instituită în scopul încurajării şi susţinerii elevilor ce au demonstrat calităţi şi cunoştinţe deosebite în procesul de învăţământ artistic extraşcolar, astfel la data de 06 septembrie 2019, Preşedintele raionului domnul Grigore POLICINSCHI împreună cu şefa Direcţiei cultură şi turism dna Maria PERCIULEAC au oferit bursa la 24 de elevi de la Şcoala de Arte din comuna Coşniţa. Pentru a beneficia de Bursa Presedintelui raionului, este evident de necesară participarea activă şi eficientă a elevilor în cadrul concursurilor raionale şi republicane din domeniu, implicarea în activităţile social – culturale, organizate în localitate, totodată învăţăceii trebuie să dea dovadă de ambiţie, rezultate plauzibile la evaluarea cunoştinţelor şi purtare exemplară.
Domnul Preşedinte a felicitat elevii cu aceste succese remarcabile, dorindu-le realizări frumoase în continuare, ambiții sănătoase de a-și păstra și promova tradițiile naționale, promovând astfel imaginea raionului şi a instituţiei de învăţământ artistic. Domnul POLICINSCHI a adus cele mai înalte omagii întru preţuirea inteligenţei şi înţelepciunii profesorilor, a profesionalismului şi devotamentului pentru vocaţie, iar părinţilor le-a urat sănătate, răbdare şi susţinerea în continuare a copiilor talentaţi .

Le urăm tuturor un an rodnic şi bogat, entuziasm şi vigoare emoţională.
Maria PERCIULEAC,
Şef Direcţie cultură şi turism 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Talent, măiestrie şi pasiune pentru artă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta