Harta site-ului
Ajutor
Susţinerea tinerilor sportivi – o prioritate a conducerii raionale
Susţinerea tinerilor sportivi – o prioritate a conducerii raionale

Un accent important, inclusiv şi printre priorităţile de bază în activitatea conducerii raionului se menţionează stimularea, promovarea modului sănătos de viaţă în rîndul tinerilor cît şi susţinerea sportivilor care au înregistrat rezultate şi performanţe înalte la campionatele naţionale şi internaţionale.
 
Printre cei îndrăgostiţi de sport şi îndeosebi practicarea intensă a probei Karate Shotokan se menţionează un grup de tineri din satul Molovata Nouă, raionul Dubăsari, care recent s-au întors cu medalii de aur, argint şi bronz din Germania, unde au participat la Campionatul European de Karate. Aceștia sunt Avxentiev Dorin, Gazea Sandu, Gazea Dumitru şi Oprea Cristian.
 
În acest context, preşedintele raionului dl Grigore POLICINSCHI a avut o întîlnire cu sportivii şi antrenorul dl Nicolae GAZEA pentru ai felicita cu succesele obţinute şi a le înmîna cîte un suport material de 2000 de lei, acordat prin decizia Consiliului raional.
 
La rîndul său, antrenorul şi maestrul în sport Nicolae GAZEA a mulţumit conducerii raionului pentru suportul considerabil care va fi utilizat pentru procurarea echipamentelor şi altor atribute necesare sportivilor.
Ecaterina RACOVEŢ,
şef Secţie 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Susţinerea tinerilor sportivi – o prioritate a conducerii raionale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta