Harta site-ului
Ajutor
Susținerea financiară a elevilor cu performanțe
Susținerea financiară a elevilor cu performanțe

Cei mai motivați și perseverenți elevi nu sunt aceia
care cred că au o inteligență înnăscută ridicată,
dar sunt aceia care cred că abilitățile lor
pot fi dezvoltate prin efort și învățare
 
Rezultatele învățării reprezintă performanțele elevilor la baza cărora stau numeroase motive. Se știe că un elev mai motivat atinge performanțe mai ridicate decât unul care este mai puțin motivat. Astfel, bursa președintelui vine ca o motivație în plus pentru obținerea unui randament școlar superior a tuturor elevilor din instituțiile de învățământ general din raion.
Astăzi, 10.12.2019, elevii din Liceul Teoretic „Ion Creangă” Coșnița și gimnaziul Pîrîta au primit bursa de merit care a fost înmânată de către dna Jimbei Maria, secretar  al Consiliului raional. În mesajul de felicitare adresat elevilor, care au înregistrat performanţe în diverse domenii, dna Maria Jimbei i-a îndemnat să-şi păstreze şi în continuare poziţia de lideri, să persevereze în învăţătură şi să acorde mai multă importanţă activităţilor extracurriculare.
 Cei 24 de elevi, deținători de bursa președintelui, au obţinut rezultate notabile, cu un impact pozitiv asupra școlii și a elevului însuși în cel de-al II-lea semestru al anului precedent, au demonstrat că prin multă străduință și talent pot obține rezultate frumoase, fiind astfel mândria școlii și a părinților.
Le dorim tuturor elevilor succese în continuare și îi îndemnăm să nu să se oprească aici, să muncească,  să depună efort, deoarece anume aceasta este menirea fiecărui elev. Mulţumim şi profesorilor care au contribuit, au depus suflet și profesionalism în obținerea acestor performanțe.
Isaicul Svetlana, șef Centru metodic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Susținerea financiară a elevilor cu performanțe - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta