Harta site-ului
Ajutor
Succesul prezentului și speranța viitorului!
Succesul prezentului și speranța viitorului!

Cu performanţe remarcabile au revenit acasă sportivii din raionul Dubăsari care au participat la Campionatul European de Karate Shotokan, Ediția a 9-a, desfăşurat în oraşul Bar Muntenegru, în perioada 11-16 aprilie 2019.
Astăzi 17 aprilie, Președintele raionului dl Grigore POLICINSCHI a primit în vizită cu o deosebită plăcere membrii Lotului Național care împreună cu antrenorul său, maestrul dl Nicolae GAZEA, s-au întors acasă în total cu 8 medalii pentru raionul Dubăsari și Republica Moldova. Anul acesta din cei 22 de membri ai Lotului național, 7 participanți la Campionat au fost din raionul Dubăsari.
Cu această ocazie deosebită Președintele raionului a salutat prezența dumnealor și i-a felicitat totodată, remarcând faptul îmbucurător că, sportivii din raion continuă să-și demonstreze abilitățile profesionale, promovează imaginea raionului şi a drapelului Republicii Moldova.
Domnul Nicolae GAZEA, antrenorul echipei, a adus la rândul său mulțumiri conducerii raionului pentru susținerea financiară acordată în această deplasare, menționând că condițiile bune de cazare de care au avut parte, au contribuit esențial la pregătirea sportivilor și la rezultatele prestației date. ”Conducerea raionului tot timpul s-a străduit să ajute și să susțină tinerii sportivi din raion la competiții și la măsurile sportive, consilierii raionali întotdeauna, cât de greu nu ar fi, s-au străduit să vină cu un suport financiar” a relatat domnul Grigore POLICINSCHI. Tot aici domnul GAZEA  a subliniat faptul că lucrările de reparație a Blocului B de studiu a Gimnaziului ”Anatol Codru” din Molovata Nouă unde elevii își fac studiile, proiect susținut financiar de către Consiliul raional Dubăsari, au acordat posibilități fizice de antrenamente sănătoase în sala sportivă nou reparată.
La rândul său tinerii au relatat câte puțin din impresiile de la aceste competiții, menționând că și-au făcut noi prieteni, au acumulat experiență nouă, și-au încercat puterile și au remarcat punctele unde au de lucrat mai intensiv.
Președintele raionului le-a dorit sportivilor să păstreze spiritul de echipă și acest success frumos să fie un imbold de a promova în continuare sportul, localitatea sa de baștină, cultura și tradiția, pentru a fi cunoscuţi, recunoscuţi şi apreciaţi de toată lumea.
 
Tatiana GHERB,
specialist principal, relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Succesul prezentului și speranța viitorului! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta