Harta site-ului
Ajutor
Subvenţionarea agricultorilor din raionul Dubăsari necesită o atenţie sporită
Subvenţionarea agricultorilor din raionul Dubăsari necesită o atenţie sporită

Aducem la cunoştinţă producătorilor agricoli din primăriile din stînga rîului Nistru de orice formă de proprietate şi organizare juridică că, în legătură cu situaţia creată vis-a-vis de nepermiterea accesului din partea autorităţilor de la Tiraspol pentru prelucrarea terenurilor amplasate după traseul Rîbniţa-Tiraspol şi necesitatea dezvoltării social-economice a localităţilor situate în Zona de securitate, Guvernul RM a aprobat un Plan de acţiuni în această direcţie, cu implicarea autorităţilor publice centrale şi locale. În acest context, pe data de 26 mai 2014, în incinta IP "Incubatorul de afaceri Dubăsari" din comuna Coşniţa, începînd cu orele 10:00 va avea loc o întrunire de lucru cu Directorul Agenţiei de intervenţii şi plăţi pentru agricultură (AIPA), dl Petru Maleru.

Se va discuta posibilitatea îmbunătăţirii condiţiilor de subvenţionare pentru producătorii agricoli din satele situate pe malul stîng al Nistrului din raionul Dubăsari.
 

Se invită toţi producătorii agricoli şi persoane cointeresate, inclusiv primăriile vizate, pentru a înainta propuneri şi sugestii pe marginea chestiunii puse în discuţie.


Valeriu Popuşoi, Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Subvenţionarea agricultorilor din raionul Dubăsari necesită o atenţie sporită - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta