Harta site-ului
Ajutor
Subvenționarea sumei contribuțiilor de asigurări sociale de stat obligatorii în sumă fixă pentru persoanele fizice
Subvenționarea sumei contribuțiilor de asigurări sociale de stat obligatorii în sumă fixă pentru persoanele fizice

Casa Teritorială de Asigurări Sociale Dubăsari, vă informează că conform Ordinului Ministerului Finanțelor nr.86 din 13 iulie 2020 a fost aprobat Regulamentul privind subvenționarea sumei contribuțiilor de asigurări sociale de stat obligatorii în sumă fixă pentru persoanele fizice indicate la pozițiile 1.7 și 1.8 din anexa nr.1 la Legea nr.489/1999 privind sistemul public de asigurări sociale. Beneficiari ai subvenționării sumei achitate contribuțiilor de asigurări sociale de stat obligatorii în sumă fixă pentru persoanele fizice sunt:
 a) fondatori ai întreprinderilor individuale/ gospodăria țărănească;
 b) persoane fizice care desfășoară activități independente în domeniul comerțului cu amănuntul, cu excepția comerțului cu mărfuri supuse accizelor;
 c) persoanele fizice care exercită activități în domeniul achizițiilor de produse din fitotehnie si/sau horticultură și/sau de obiecte ale regnului vegetal;
 d) titularii patentei de întreprinzător;
 e) administratori autorizați care au înregistrată una din formele de organizare a activității de administrator în condițiile legii.
În cazul în care în perioada stării de urgență/stării de urgență în sănătate publică titularul patentei de întreprinzător a activat, subvenția nu se acordă. Suma subvenționării o constituie suma achitată a contribuțiilor de asigurări sociale de stat obligatorii în sumă fixă pentru perioada sistării activității.
Subvenționarea sumei contribuțiilor de asigurări sociale de stat obligatorii în sumă fixă se efectuează la solicitarea subiectului subvențional în baza cererilor depuse până la 30 noiembrie 2020.
Solicitarea subiectului subvenționării urmează să conțină informația declarată pe propria răspundere privind perioada sistării activității.
Solicitarea subvenției se efectuează prin depunerea Cererii. Cererea semnată cu semnătură olografă se prezintă pe suport de hârtie la Direcția deservire fiscală a Serviciului Fiscal de Stat de la locul de deservire a contribuabilului.
Cererea semnată electronic sau în formă scanată (cu semnătură olografă) poate fi remisă la adresa de email subvenționare.patent@sfs.md.
CTAS DUBĂSARI

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Subvenționarea sumei contribuțiilor de asigurări sociale de stat obligatorii în sumă fixă pentru persoanele fizice - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta