Harta site-ului
Ajutor
Student pentru o zi la USM
Student pentru o zi la USM

La data de 25 aprilie 2023, studenta anului I a Facultății de Drept, Verlan Adina a desfăşurat un eveniment de orientare profesională şi de promovare a imaginii Universității de Stat din Moldova şi a Facultății de Drept a USM în incinta Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" or.Dubăsari.
În cadrul Campaniei "Student pentru o zi la USM", absolvenților li s-a prezentat Universitatea de Stat din Moldova ca un mediu favorabil pentru studenți, structura facultăților universitare, ofertele educaționale, programele de motivare a candidaților la admitere.
De asemenea, elevii au fost informați despre oportunitățile USM, mobilitățile academice, burse, condițiile moderne de cazare şi, desigur, despre admiterea la USM.
La fel, studenta a menționat despre oportunitatea de recrutare în Asociația Europeană a Studenților în Drept (ELSA Republica Moldova) și Asociația Studenților în Drept USM și anume despre evenimentele organizate de aceste asociații. A vorbit despre materia studiată în cadrul Facultății de Drept şi despre profesiile juridice pe care le pot îmbrățişa după absolvirea facultății.
La finele discuției, Verlan Adina le-a povestit despre propria experiență ca studentă la Facultatea de Drept, impresiile personale şi i-a îndemnat pe elevi să aleagă USM, în special Facultatea de Drept şi să facă parte din comunitatea noastră.
Evenimentul a fost interactiv, elevilor şi administrației liceului li s-a oferit suport informațional video, broşuri şi poze.
"Sunt mândră că fac parte din comunitatea USM şi că am avut oportunitatea de a promova imaginea Universității de Stat din Moldova în liceul unde am studiat.
Fii studentul nostru! Alege USM!

Angela IVANOV, Director, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Dubăsari  

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Student pentru o zi la USM - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta