Harta site-ului
Ajutor
Studenții din Republica Belarus vizitați de Președintele raionului
Studenții din Republica Belarus vizitați de Președintele raionului

În perioada 10 iunie - 05iulie 2019, un grup de studenți ai Universităţii Agrare de Stat din or. Grodno, Republica Belarus, sunt implicați la lucrările de vară, de recoltare a cireșelor, la întreprinderea agricolă SRL „Staragro” din satul Ustia raionul Dubăsari, conducător dna Mariana Pîslaru.
În scopul monitorizării cu privire la mersul lucrărilor de recoltare a cireșelor, cât și  cu condițiile de muncă și trai acordate studenților, care anul acesta pentru prima dată au venit în Republica Moldova, conducerea raionului Dubăsari, a efectuat o vizită în teritoriul livezii de cireșe a dnei Pîslaru, la data de 25 iunie curent.
În urma discuțiilor purtate de Președintele raionului dl Grigore Policinschi și vicepreședintele raionului dl Valerie Sandul cu grupul de studenți, acești din urmă au subliniat că sunt foarte mulțumiți de muncă și condițiile de trai asigurate de dna Mariana și echipa condusă de dumneaiei. Totodată, s-a discutat și despre grijile cotidiene, despre planurile de viitor, despre tehnologiile moderne și despre cadrul legal de domeniul antreprenoriatului.
Dl Policinschi a subliniat despre faptul că ,,interesul nostru, a autorităților raionale, este pentru a vedea reușitele din domeniul agriculturii competitive. Mă bucur văzând rezultate minunate ale muncii unui adevărat Gospodar, precum este dna Mariana Pîslaru  și mulțumesc desigur pentru conlucrare cu autoritățile raionului”.
Aceatsă practică a survenit în rezultatul întâlnirilor de lucru ale Preşedintelui raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi şi Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Belarus în Republica Moldova dl Ciciuc Serghei.
Marina LUPAȘCO,
redactor-șef
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Studenții din Republica Belarus vizitați de Președintele raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta