Harta site-ului
Ajutor
STIMAŢI VETERANI AI MARELUI RĂZBOI PENTRU APĂRAREA PATRIEI ! DRAGI COMPATRIOŢI !
STIMAŢI VETERANI AI MARELUI RĂZBOI PENTRU APĂRAREA PATRIEI ! DRAGI COMPATRIOŢI !

Pe 9 Mai marcăm cea dea 69-a aniversare de la Marea Victorie asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei din 1941 - 1945.
În pofida timpului ce s-a scurs, nu dispare şi nu se învecheşte memoria despre acest mare eveniment. În aceste zile de mai, reamintim cu deosebită recunoştinţă şi caldură sufletească pe toţi acei care au plătit cu viaţa lor pentru pace, libertate şi independenţa Patriei noastre.
Stimaţi Veterani, e ziua pe care o aşteptaţi poate cel mai mult în fiecare an şi este cea mai scumpă, chiar dacă vă aminteşte de clipele grele, de rănile care mai sîngerează şi azi, căci anume în acea zi, graţie Dumneavoastră în anul 1945 a fost biruit fascismul şi a fost întronată pacea pe pămînt. 
Prin faptele Dumneavoastră aţi dovedit că sunteţi modele de devotament, onoare şi credinţă pe care generaţia de azi trebuie să se sprijine pentru a construi un prezent şi un viitor mai bun pentru ţara noastră.
Ziua Victoriei a devenit pentru noi toţi un simbol al mîndriei şi memoriei naţionale. Această zi mare a dat o semnificaţie şi un conţinut special istoriei noastre, culturii noastre, vieţii societăţii noastre.
Noi, generaţiile mai tinere, ne exprimăm nemărginita recunoştinţă faţă de Dumneavoastră, făuritorii Victoriei, faţă de milioanele de ostaşi, care au luptat şi au căzut pe front, faţă de cei care nu şi-au cruţat puterile în spatele frontului pentru a apropia Ziua Biruinţei. Prin eroism şi trudă neobosită Dumneavoastră aţi redat popoarelor lumii pacea, libertatea, bucuria de a trăi şi de a munci pentru viitorul copiilor, nepoţilor şi strănepoţilor. Nu vom da uitării anii de grea cumpănă, cînd pe cîmpurile de luptă şi în spatele frontului se dobîndea Marea Victorie asupra fascismului.
Dragi Veterani! Din numele Consiliului raional, Aparatul preşedintelui raionului, Vă adresez cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei Victoriei.
Memoria despre Marele Război împotriva fascismului, despre Marea Victorie, despre eroismul Dumneavoastră va trăi veşnic! Permiteţi-mi să Vă mulţumesc pentru curajul, vitejia şi rezistenţa Dumneavoastră. Vă dorim sănătate, energie inepuizabilă şi atenţie din partea celor dragi.

Cu deosebit respect,
Preşedintele raionului Dubăsari
Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

STIMAŢI VETERANI AI MARELUI RĂZBOI PENTRU APĂRAREA PATRIEI ! DRAGI COMPATRIOŢI ! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta