Harta site-ului
Ajutor
Stimaţi proprietari şi deţinători de teren agricol din Coşniţa
Stimaţi proprietari şi deţinători de teren agricol din Coşniţa

        Vă aducem la cunoştinţă că Guvernul SUA, prin intermediul Corporaţiei Provocările Mileniului, finanţează reabilitarea a 11 sisteme centralizate de irigare. Unul din aceste sisteme acoperă terenuri din localităţile Dvs.

        Sistemele de irigare reabilitate vor fi administrate de Asociaţii ale Utilizatorilor de Apă pentru Irigare care urmează să se constituie în timpul apropiat. Implicarea Dvs. în constituirea şi activitatea Asociaţiei este foarte importantă pentru renovarea sistemului de irigare. Membrii asociaţiei vor participa la planificarea sistemului renovat pentru a asigura ca acesta să răspundă cerinţelor proprietarilor şi deţinătorilor de terenuri.
La 30 martie 2011, începînd cu ora 10.00 în localitatea Coşniţa în incinta Casei de Cultură din localitate se va organiza adunarea cu proprietari şi deţinători de terenuri agricole din aria sistemului de irigare 12-3 Coşniţa, în primul rînd cei care în prealabil au primit invitaţii expediate prin poştă.
       Urmăriţi anunţurile de la primărie şi participaţi la organizarea acestei întîlniri! La ea se va discuta în detaliu paşii de implementare ai proiectului.
       Participarea Dvs. activă la formarea Asociaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigare va contribui la renovarea sistemului de irigare. Pentru a verifica dacă terenul Dvs. este în aria de acoperire a sistemului de irigare şi pentru a afla detalii despre adunarea planificată, puteţi contacta consultanţii regionali şi locali ai proiectului Reforma Sistemului de Irigare:
       Coşniţa: Anatol Cibuc, s. Coşniţa, r. Dubăsari, Tel. (248) 44 736

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Stimaţi proprietari şi deţinători de teren agricol din Coşniţa - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta