Harta site-ului
Ajutor
Stimaţi lucrători medicali, farmacişti ai raionului Dubăsari!
Stimaţi lucrători medicali, farmacişti ai raionului Dubăsari!

Vă felicităm cordial cu prilejul Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului şi ţinem să Vă aducem în dar florile consideraţiunii şi recunoştinţei noastre pentru munca nobilă pe care o înfăptuiţi zi de zi fără precupeţire, pentru generozitatea, grija pe care o manifestaţi pentru cei cu durere, pentru că în pofida tuturor greutăţilor mereu, cu destoinicie şi dăruire de sine, staţi la straja sănătăţii noastre.
   Activitatea medicului constituie un exemplu marcant de servire cu abnegaţie a oamenilor, de îndeplinire a datoriei profesionale şi civice.
   Consiliul raional Dubăsari va acorda şi în continuare o deosebită atenţie modernizării tuturor instituţiilor medicale din raionul Dubăsari.
  În această zi aducem un omagiu tuturor lucrătorilor medicali, specialiştilor din domeniul farmaceuticii şi tehnicii medicale, tuturor celor care şi-au legat soarta de cea mai nobilă şi umană profesiune.Vă dorim din suflet sănătate, prosperitate, optimism, fericire, pace în familiile Dumneavoastră, bucurie de la cei dragi şi o dorinţă permanentă  de salvare a vieţii şi sănătăţii omeneşti.

Cu respect,

Grigore POLICINSCHI, preşedintele raionului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Stimaţi lucrători medicali, farmacişti ai raionului Dubăsari! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta