Harta site-ului
Ajutor
Stimaţi lucrători medicali, farmacişti
Stimaţi lucrători medicali, farmacişti

Suntem în preajma marcării sărbătorii Dumneavoastră profesionale - Ziua lucrătorului medical și a farmacistului.  Cu această ocazie, din numele Consiliului Raional, conducerii, locuitorilor raionului, colegilor de serviciu, vin cu cele mai calde urări de bine, sănătate, cutezanță, de realizări în munca atât de responsabilă și grea. Ne exprimăm gratitudinea, profundul respect pentru dedicația în totalmente întru salvarea vieților omenești, aducîndu-vă mulțumiri sufletește pentru munca nobilă depusă, sacrificiul adus de Dumneavoastră întru tămăduirea celor suferinzi, insuflîndu-le astfel speranța în ziua de mîine.       
Azi, ca niciodată, societatea, țara are nevoie de oameni sănătoși, de aceea rolul dumneavoastră în această societate este unul vital. Sunteți  piloni de nădejde, acei care puneți umărul la fortificarea sănătății fiecărui cetățean în parte, asigurînd astfel continuitatea neamului, prosperarea lui.
Vă doresc să fiți mereu energici, dăruitori de viață și speranță, iar obstacolele care vă apar în cale să le depășiți cu temeritate, acestea doar consolidîndu-vă și mai mult eforturile pentru a vă realiza datoria profesională față de oameni.
 
 
Cu cele mai alese sentimente de înaltă considerație,
 
                                                        Grigore POLICINSCHI,
Președintele raionului  

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Stimaţi lucrători medicali, farmacişti - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta