Harta site-ului
Ajutor
Stimaţi lucrători din cadrul Direcţiei protecţiei sociale şi familie, Casa Teritorială Asigurări Sociale
Stimaţi lucrători din cadrul Direcţiei protecţiei sociale şi familie, Casa Teritorială Asigurări Sociale

Sărbătoarea profesională a Dumneavoastră îmi oferă plăcutul prilej de a Vă felicita şi de a-mi exprima înalta apreciere a activităţii şi a contribuţiei Dumneavoastră pentru protecţia persoanelor care au nevoie de susţinere şi ajutorare, inclusiv această zi, ne oferă posibilitatea de a face o retrospectivă a evoluţiei activităţii noastre pe parcursul unui an, precum şi de a stabili noi sarcini întru asigurarea securităţii sociale şi sporirea nivelului de trai al populaţiei raionului şi a ţării. Vă aducem sincere mulţumiri pentru activitatea nobilă ce o desfăşuraţi, în rezultatul căreia cele mai dezavantajate pături ale societăţii beneficiază de susţinere, sprijin şi asistenţă necesară pentru a depăşi situaţiile de criză din viaţa lor.
În numele Consiliului raional Dubăsari exprim recunoştinţă tuturor lucrătorilor, care zilnic dau dovadă de dăruire şi efort deosebit, manifestă competenţă profesională şi operativitate în implementarea reformelor din domeniul protecţiei sociale.
Adresez cele mai calde şi sincere urări de sănătate, pace şi prosperitate tuturor angajaţilor din domeniu şi fie ca eforturile depuse de Dumneavoastră să fie încununate cu mult succes spre binele oamenilor şi al raionului.
 
 
Cu respect,
 
Preşedintele  raionului  Grigore POLICINSCHI

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Stimaţi lucrători din cadrul Direcţiei protecţiei sociale şi familie, Casa Teritorială Asigurări Sociale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta