Harta site-ului
Ajutor
STIMAŢI LUCRĂTORI DIN AGRICULTURĂ ŞI INDUSTRIA PRELUCRĂTOARE !
STIMAŢI LUCRĂTORI DIN AGRICULTURĂ ŞI INDUSTRIA PRELUCRĂTOARE !

Zilele acestea sărbătoriţi ziua Dumneavoastră profesională. Permiteţi-mi în numele Consiliului raional Dubăsari, să Vă adresez cordiale felicitări, urări de sănătate şi succes în activitatea nobilă pe care o desfăşuraţi în domeniul agriculturii şi industria prelucrătoare, pentru munca depusă, pentru ca astăzi să ne bucurăm cu toţii de pîinea cea de toate zilele, care abureşte pe masă, de darnicele roade ale gliei strămoşeşti.

Sectorul agroalimentar a fost şi rămîne una din ramurile dominante ale economiei naţionale, care determină în mare măsură bunăstarea poporului ţării noastre. Succesele obţinute de fiecare în parte sînt rodul muncii, vocaţiei şi voinţei Dumneavoastră de a înfrunta dificultăţile şi greutăţile legate de situaţia economică din prezent şi, în special de condiţiile climaterice din anul curent.

Cu prilejul acestei sărbători, Vă urez din toată inima forţă, optimism, belşug în toate, munca Dumneavoastră neobosită să vă aducă bunăstare, pace în suflet şi în familie, precum şi cît mai multe clipe de bucurie.  La mulţi ani şi recolte bogate!

Cu respect,

Vicepreşedintele raionului Maria JIMBEI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

STIMAŢI LUCRĂTORI DIN AGRICULTURĂ ŞI INDUSTRIA PRELUCRĂTOARE ! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta