Harta site-ului
Ajutor
Stimaţi locuitori ai raionului Dubăsari!
Stimaţi locuitori ai raionului Dubăsari!

Savurăm împreună ultimele clipe ale anului ce pleacă, un an plin de frumoase realizări pentru autoritățile publice locale din raionul Dubăsari, pe parcursul căruia au fost implementate proiecte și programe destinate dezvoltării social-economice a raionului.
Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegerea, încrederea și munca plină de abnegație depusă pentru binele întregii societăți, asigurându-vă că, în anul care vine vom consolida toate eforturile în scopul realizării tuturor obiectivelor importante pe care ni le propunem pentru sporirea calității vieții cetățenilor, asigurarea bunăstării și dezvoltării comunității.
Sărbătoarea Crăciunului îmi oferă un prilej deosebit de a Vă adresa, Dumneavoastră și celor dragi, cele mai sincere urări de sănătate, bunăstare, fericire, prosperitate, un an mai bogat în împliniri și succes în activitate. Unii dintre cetăţeni sărbătoresc Crăciunul pe stil nou, alţii - pe stil vechi, mulţi - în ambele zile, dar important este să înţelegem semnificaţia acestei sărbători. Fie ca anul, care pleacă, să ne dea puteri pentru a întâmpina anul 2020 cu noi speranţe de a trece cu uşurinţă momentele dificile, să avem doar gânduri pozitive, dorinţă de a munci şi ca Noul An să fie presărat cu realizări remarcabile.
 

Cu respect,
Grigore FILIPOV
Preşedintele raionului Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Stimaţi locuitori ai raionului Dubăsari! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta