Harta site-ului
Ajutor
Stimaţi locuitori a satelor Holercani şi Oxentea
Stimaţi locuitori a satelor Holercani şi Oxentea

În aceste zile de sfîrşit de primăvară, îmbibate cu aroma îmbătătoare a florilor de tei, marcaţi o zi semnificativă şi apropiată sufletului creştin - Hramul localităţii, care coincide cu sărbătoarea religioasă Sf. Nicolaie.

Hramul satului din moşi strămoşi este o sărbătoare tradiţională deosebită. E ziua, cînd în casa moldoveanului primenită şi pregătită cu acest prilej se adună prietenii, rudele şi toţi cei dragi pentru a se bucura împreună de cele realizate, de sănătate şi bunăstare.

Ne bucurăm că datorită conlucrării Consiliului raional Dubăsari, autorităţilor raionale cu instituţiile şi autorităţile locale, populaţia din satele Dumneavoastră beneficiază astăzi de unele servicii moderne, cum ar fi drumul Ustia-Oxentea-Molovata; în domeniul învăţămîntului, asistenţei sociale, medicinei, infrastructură. Succesele colectivelor artistice de amatori din domeniul culturii, performanţelor în domeniul învăţămîntului, echipelor ce practică sportul sînt bine cunoscute şi apreciate la justa sa valoare atît de cei din raion cît şi de întreaga republică.

Cu acest prilej urez tuturor locuitorilor localităţilor Oxentea şi Holercani voie bună şi petrecere frumoasă la mesele de sărbătoare. Vă doresc multă sănătate, căldură în suflet, belşug în toate şi răsplătire din plin.

Sacritatea sărbătorii să vă facă mai buni, mai curaţi, mai iertători şi mai atenţi cu cei din preajmă, iar Sf. Nicolaie să vă vegheze şi să vă ajute în activităţile dumneavoastră.

Cu profund respect,
Preşedintele raionului, dl Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Stimaţi locuitori a satelor Holercani şi Oxentea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta