Harta site-ului
Ajutor
Stimaţi funcţionari publici din cadrul autorităţilor publice locale din raionul Dubăsari
Stimaţi funcţionari publici din cadrul autorităţilor publice locale din raionul Dubăsari

Astăzi, 23 iunie, mai întoarcem o filă în calendar pentru a consemna ziua profesională a funcţionarului public din cadrul sistemului administraţie publică.
Ziua profesională este încă un prilej de a ne gîndi la acele responsabilităţi pe care le avem în faţa cetăţenilor de a contribui la creşterea nivelului lor de trai, de a apăra drepturile şi de a promova interesele generale ale locuitorilor raionului Dubăsari. Instituirea acestei zile de sărbătoare este o confirmare a importanţei rolului funcţionarului public în fortificarea statului, căci puterea statului este în funcţionarii săi, în capacitatea şi aspiraţia acestora de a realiza progrese şi reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor şi responsabilitate civică.

De profesionalismul, experienţa, devotamentul, responsabilitatea, aspiraţia şi efortul Dvs. depinde dezvoltarea şi bunăstarea raionului nostru. De aceea, sunt convins, în calitatea Dvs. de funcţionari publici veţi depune în continuare efortul întru realizarea celui mai important obiectiv -  fortificarea statului Republica Moldova şi activitatea competentă în interesul cetăţenilor.
Cu sincere sentimente de gratitudine pentru munca Dumneavoastră nobilă, atît de necesară întregii societăţi, Vă doresc, ca speranţa, optimismul, omenia să sălăşluiască în sufletele Dumneavoastră, iar succesul să Vă abţină calea spre noi realizări şi în împlinirea misiunii de servire a ţării noastre!

 

Cu respect,
Preşedintele  raionului Dubăsari

Grigore  POLICINSCHI

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Stimaţi funcţionari publici din cadrul autorităţilor publice locale din raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta