Harta site-ului
Ajutor
Stimaţi funcţionari publici din cadrul autorităţilor publice locale din raionul Dubăsari
Stimaţi funcţionari publici din cadrul autorităţilor publice locale din raionul Dubăsari

La 23 iunie curent, mai întoarcem o filă în calendar pentru a consemna ziua funcţionarului public din cadrul sistemului administraţie publică.
Ziua profesională este încă un prilej de a ne gîndi la acele responsabilităţi pe care le avem în faţa cetăţenilor de a contribui la creşterea nivelului lor de trai, de a apăra drepturile şi de a promova interesele generale ale locuitorilor raionului Dubăsari.
De profesionalismul, experienţa, devotamentul, responsabilitatea, aspiraţia şi efortul Dumneavoastră depinde dezvoltarea şi bunăstarea raionului nostru. De aceea, sunt convins, în calitatea Dvs de funcţionari publici veţi depune în continuare efortul întru realizarea celui mai important obiectiv -  fortificarea statului Republica Moldova şi activitatea competentă în interesul cetăţenilor.
Cu sincere sentimente de gratitudine pentru munca Dumneavoastră nobilă, atît de necesară întregii societăţi, Vă doresc, ca speranţa, optimismul, omenia să fie în sufletele Dumneavoastră, iar succesul să Vă îndrepte calea spre noi realizări şi în împlinirea misiunii de servire a ţării noastre. Să vă bucuraţi de respectul cetăţenilor al cărui interes îl promovaţi în activitatea de zi cu zi, pacea şi bunăstarea să domine în familiile dumneavoastră.
 
Cu respect,
Preşedintele  raionului Dubăsari  
Grigore  POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Stimaţi funcţionari publici din cadrul autorităţilor publice locale din raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta