Harta site-ului
Ajutor
Stimatele şi dragele noastre Doamne şi Domnişoare
Stimatele şi dragele noastre Doamne şi Domnişoare

Luna martie este prima lună a Primăverii, cînd toată natura renaşte şi razele soarelui încep să ne mîngîie uşor. Pură concidenţă sau nu, în această lună se sărbătoreşte, pe lîngă mărţişor şi Ziua Femeii, aMamelor. Femeia este cea mai importantă fiinţă din lume, mamă şi iubită – elemente fără de care întregul univers nu ar exista. Ei îi datorăm, într-un fel sau altul, totul: dragostea, viaţa, educaţia, împlinirea, alinarea, succesul, pentru că este o sursă inepuizabilă de energie, forţă, optimism, un exemplu viu de curaj, înţelepciune, indulgenţă şi inteligenţă. Parcă nu ne-ar ajunge superlative, pentru ai contura efigia şi totuşi, ceea ce îşi doreşte este atît de puţin – respect şi un pic de recunoştinţă, acestea asigurându-i din plin echilibrul interior ca să emane atîta căldură, gingăşie şi fericire în jur.
Cu acest deosebit prilej, Vă adresez un mesaj de profundă admiraţie pentru rolul determinat care îl aveţi în familie şi în societate, pentru devotamentul, iubirea şi sprijinul necondiţionat de care daţi dovadă pentru noi bărbaţii în viaţa noastră zi de zi.
Toate aceste afirmaţii sânt pentru Dumneavoastră scrise şi aduse din adâncul inimii, fiindcă le meritaţi, dragele noastre mame, surori, bunicuţe, prietene, colege de serviciu, conducători şi simpli cetăţeni.
Din numele bărbaţilor şi al meu personal Vă ofer un ghiocel simbolic, în care am pus toată preţuirea şi dragostea pe care vi le port. Vreau să Vă aduc cele mai sincere cuvinte de mulţumire pentru faptul că sunteţi prezente alături de noi, pentru munca Dumneavoastră, pentru că rezistaţi încercărilor timpului şi la greutăţile zilelor de azi, pentru susţinerea ce o acordaţi conducerii raionului pe parcursul acestor ani de activitate al Consiliului Raional Dubăsari. Să Vă bucuraţi de armonie în familiile Dumneavoastră, de respect şi fericire, iar cele mai frumoase momente să le petreceţi alături de cei dragi. Să fiţi în paza Domnului cu credinţă creştină pentru a face multe lucruri bune.
 
Cu drag şi respect pentru Dumneavoastră,                              
Grigore POLICINSCHI
Preşedintele raionului Dubăsari 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Stimatele şi dragele noastre Doamne şi Domnişoare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta