Harta site-ului
Ajutor
Stimați Primari, consilieri ai Consiliilor locale, lucrători ai primăriilor raionului
Stimați Primari, consilieri ai Consiliilor locale, lucrători ai primăriilor raionului

Marcarea “Zilei Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală” la 1 februarie, îmi oferă deosebita plăcere să Vă adresez sincere felicitări însoțite de urări de bine, bucurii și succese mari în activitatea desfășurată.

Acest eveniment constituie o apreciere a muncii efectuate, o recunoaștere a eforturilor enorme, pe care reprezentanții administrației publice locale le întreprind zilnic în dezvoltarea social – economică și culturală a localității, în soluționarea competentă a numeroaselor și diverselor  probleme cu care se confruntă societatea civilă.

Cu această ocazie, îmi exprim recunoștința pentru înțelegere și susținere, pentru devotamentul și profesionalismul pe care îl demonstrați în activitatea de zi cu zi. Lipsa resurselor financiare suficiente, numărul mare de probleme nu vă sperie, dimpotrivă vă motivează și mai mult pentru a atrage noi investiții întru asigurarea stabilității sociale și economice a localităților pe care le administrați, spre binele cetățenilor.

Vă doresc să aveţi parte de multă sănătate, prosperitate, permanentă satisfacţie sufletească, realizări profesionale şi personale pe potriva dorinţelor, să rămîneţi a fi tot atît de importanţi pentru societate, demni de înalt respect şi apreciere din partea cetăţenilor, bunăstare, lumină, liniște şi căldură în căminele familiale.

 

Cu respect,

Preşedintele raionului Dubăsari                                                      

Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Stimați Primari, consilieri ai Consiliilor locale, lucrători ai primăriilor raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta