Harta site-ului
Ajutor
Stimați colegi, prieteni, Primari, Viceprimari, lucrători în domeniul Administrației Publice Locale, lucrători în cadrul Consiliului raional Dubăsari, consilieri raionali, consilieri locali!
Stimați colegi, prieteni, Primari, Viceprimari, lucrători în domeniul Administrației Publice Locale, lucrători în cadrul Consiliului raional Dubăsari, consilieri raionali, consilieri locali!

Vă aduc cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii profesionale, marcată la 1 februarie - Ziua Autonomiei Locale şi a Lucrătorului din Administrația Publică Locală! 
Această zi, este modalitatea de recunoştinţă şi apreciere a importanţei Dvs, a eforturilor pe care le consacraţi dezvoltării socio-economice şi culturale a comunităţilor, soluţionării competente a diverselor probleme cu care vă confruntaţi zi de zi, necătând la faptul că nu întotdeauna dispuneți de suficiente resurse, și nu  întotdeauna acestea acoperă necesităţile existente.
În pofida acestui fapt, dumneavoastră aţi mobilizat resurse interne, aţi atras investiţii, aţi reuşit să creaţi parteneriate durabile, aţi cooperat cu organizaţiile neguvernamentale. Astăzi multe localități din raionul cunosc istorii de succes și  bune inițiative locale implementate într-u beneficiul cetățenilor. Aceste istorii de succes sunt cu atât mai demne de laudă, cu cât s-au produs în codiții de constrângeri financiare, ținând cont de faptul, că activăm în condiții complicate, aflându-ne în zona de securitate. 
În acest context, îmi exprim recunoștința pentru înaltele calităţi civice şi profesionale, care Vă caracterizează. Vă mulțumesc pentru dedicație, colaborare şi atitudinea receptivă şi grijulie faţă de oameni. 
Vă doresc mult succes în activitate, creativitate, inițiative și obiective măreţe, pe care să le valorificați în munca de zi cu zi întru binele oamenilor și al țării!


 
Cu respect și considerațiune,
Președintele raionului Dubăsari
Grigore FILIPOV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Stimați colegi, prieteni, Primari, Viceprimari, lucrători în domeniul Administrației Publice Locale, lucrători în cadrul Consiliului raional Dubăsari, consilieri raionali, consilieri locali! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta