Harta site-ului
Ajutor
Stimați cetățeni, locuitori ai platoului Cocieri
Stimați cetățeni, locuitori ai platoului Cocieri

 În legătură cu Avertizarea Hidrologică emisă anterior de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat, precum că în râul Nistru în aval de lacul de acumulare Dubăsari se va menține seceta hidrologică, ceea ce a dus la scăderea nivelului apei, feribotul de la Molovata, își sistează temporar activitatea de transportare a autovehicolelor, va activa doar transportarea cetățenilor.
Dis de dimineață, la prima oră Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Filipov, a efectuat o vizită de lucru la Bacul Molovata unde s-a autosesizat asupra situației create. Despre problema dată au fost sesizate autoritățile centrale, Președintele Țării și Biroul pentru Reintegrare.
Vă comunicăm că, de asemenea Centrul Hidrologic prognozează, în urma ploilor căzute din ultima perioadă, până în data de 13 mai, creșterea nivelului apei pe sectoarele  s. Naslavcea - or. Dubăsari cu 1.5 - 2.0 m, ceea ce va permite reluarea activității normale de transportare și a autovehicolelor  de către feribotul ce face legătura între cele două maluri.
În urma instituirii regimului de carantină și amplasării geografice a localităților Molovata Nouă și Cocieri, podul plutitor este unicul mijloc și cale de transport de a ajunge de pe un mal pe altul.
Marina LUPAȘCO, programator
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Stimați cetățeni, locuitori ai platoului Cocieri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta