Harta site-ului
Ajutor
Stimați aleși locali din CR Dubăsari, reprezentanți ai societății civile din raion
Stimați aleși locali din CR Dubăsari, reprezentanți ai societății civile din raion

Postul de televiziune „ELITA TV”  Vă invită să participați la emisiunea ”Impact Social” realizată cu autorități locale și aleșii locali din 6 raioane ale țării, oferindu-le  o platformă liberă de dezbateri.

Participanții vor discuta următoarele subiecte: activitatea APL din raion după 100 de zile de la investire în funcție, realizările în comparație cu promisiunile lansate în campania electorală, perspectivele dezvoltării raionului dar și eficiența cooperării între actorii politici care au obținut votul de încredere al cetățenilor raionului. Rolul opoziției constructive din Consiliul raional Dubăsari în actul decizional.

Formatul emisiunii prevede participarea preşedintelui raionului, a cîte un reprezentant de la fiecare partid politic prezent în CR şi reprezentanţi ai societăţii civile.

Emisiunea cu aleșii din Dubăsari  va fi realizată Vineri, pe 13  Noiembrie 2015, ora 12:30 în Sala (mică) de ședințe a Consiliului raional Dubăsari, doar cu invitații care își vor confirma prezența și numele delegatului, nu mai târziu de ora 21:00 a zilei de 12 Noiembrie prin mesaj la adresa tvelitamoldova@yahoo.com sau prin mesaj  la nr. de telefon  069794519.

Emiisunea va dura 40 min și va fi difuzată pe întreg teritoriul Republicii Moldova pe canalul 901 Moldtelecom, prin Stațiile ELITA TV din 6 raioane ale țării și prin Rețeaua AICI TV.

Cu respect,
Angela Zaharova,
realizatoare emisiuni, ELITA TV
producător, Rețeaua Radiodifuzorilor AICI TV  tel. 697 945 19

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Stimați aleși locali din CR Dubăsari, reprezentanți ai societății civile din raion - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta