Harta site-ului
Ajutor
Starturi vesele organizate la grădiniţa de copii "Scufiţa Roşie" din s. Doroţcaia
Starturi vesele organizate la grădiniţa de copii "Scufiţa Roşie" din s. Doroţcaia

   Sportul a fost, este şi va rămîne un reper important în viaţa fiecăruia dintre noi, copii, şi  tineri. A face sport, ar trebui să fie un mod sănătos de viaţă, o prioritate, ceva normal. Sportul este cel, care te menţine în formă, care îţi dă vitalitate, poftă de viaţă şi principalul ajută la dezvoltarea copiilor noştri.
   În acest scop, pe data de 25 ianuarie curent, în incinta grădiniţei „Scufiţa Roşie” din s. Doroţcaia a avut loc competiţia sportivă „Starturi vesele”. Iniţiativa organizării acestei competiţii a fost de partea educatoarelor grupei medii „Toporaşii”, doamnelor Aurica Nesterov şi Valentina Romanenco. Responsabilitatea participării la competiţia sportivă au avut-o în deosebi tăticii.
 „Starturile vesele” au început cu un dans sportiv pentru încurajarea participanţilor. Concurenţii au fost împărţiţi în 2 echipe: echipa „Fluturaşii” şi echipa „Buburuzelor”.
  Pe parcursul măsurii au fost realizate mai multe probe sportive, în intervalul dintre probe, copii au recitat poezii pregătite de scumpele şi dragele educatoare.
  Părinţii s-au simţit foarte bine, îndeosebi tăticii, care au fost foarte bucuroşi să ia parte la această manifestaţie familială, astfel demonstrînd încă odată, pregătirea lor sportivă şi implicarea nemijlocită în educaţia copiilor.
   Cu acest prilej, aducem sincere mulţumiri educatoarelor Aurica Nesterov, Valentina Romanenco, inclusiv şefei grădiniţei de copii „Scufiţa Roşie”, Lora Dicusar pentru organizarea competiţiei sportive şi petrecerea unei zile deosebite, dar şi pentru grija pe care o poartă copiilor, de asemenea, pentru gingăşia, bunătatea şi pregătirea preşcolară, educaţia oferită zi de zi copiilor noştri.

Părinţii copiilor din grupa medie „Toporaşii”

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Starturi vesele organizate la grădiniţa de copii "Scufiţa Roşie" din s. Doroţcaia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta