Harta site-ului
Ajutor
Stare de urgență în sănătate publică în majoritatea raioanelor din țară
Stare de urgență în sănătate publică în majoritatea raioanelor din țară

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică instituie, începând cu marți, data de 13 octombrie, stare de urgență în sănătate publică în Chișinău și în majoritatea raioanelor din Republica Moldova, în afară de raionul Hâncești, Leova și Soroca, unde a fost instituit cod Portocaliu de alertă. 
Decizia a fost adoptată la data de 13 octombrie curent fiind emisă Hotărârea nr 34 CNESP după ce s-a constatat că „situația epidemiologică este nefavorabilă, fiind determinată în principal de tendințele negative majore atestate în anumite unități administrativ-teritoriale ale țării”.
Totodată, începând cu 13 octombrie 2020, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră şi Serviciul Vamal, prin Ordin comun vor stabili regimul de activitate al punctelor de trecere a frontierei de stat, ţinând cont de evoluţia situaţiei epidemiologice pe teritoriul ţării şi în afara acesteia sau, după caz, vor decide asupra necesităţii sistării sau reluării activităţii punctelor de trecere a frontierei de stat în condiţiile art. 11 alin.(6).

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Stare de urgență în sănătate publică în majoritatea raioanelor din țară - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta