Harta site-ului
Ajutor
STAFUL RAIONAL PENTRU MONITORIZAREA PROCESULUI DE RECOLTARE 2013 ÎN ACŢIUNE
STAFUL RAIONAL PENTRU MONITORIZAREA PROCESULUI DE RECOLTARE 2013 ÎN ACŢIUNE

Luînd în consideraţie, că procesul de recoltare a spicoaselor, în raion, demarează zilele acestea, pe data de 27 iunie 2013, sub conducerea preşedintelui raionului şi, concomitent, preşedintelui Stafului raional pentru desfăşurarea şi monitorizarea procesului de recoltare a spicoaselor în anul 2013, dl. Gr. Policinschi, a fost convocată şedinţa Stafului nominalizat.

Anterior pe data de 24.06.2013 prin dispoziţia preşedintelui raionului nr.113-n, a fost instituit Staful raional, în componenţa Direcţiei agricultură şi cadastru şi a şefilor serviciilor desconcentrate şi descentralizate a raionului, care au tangenţă cu procesul de recoltare şi păstrare a cerealelor, cu indicarea măsurilor concrete spre realizare.

La şedinţa Stafului au fost invitaţi şi au participat primarii localităţilor şi conducătorii gospodăriilor agricole din satele raionului.

Principala chestiune în ordinea de zi a Stafului a fost aprobarea Planului de acţiuni pentru organizarea şi desfăşurarea campaniei de recoltare a spicoaselor de I grupă, roada anului 2013.

Pe parcursul discuţiilor în cadrul dezbaterilor, pe marginea Planului de acţiuni au fost solicitări de o atitudine serioasă şi conlucrare cu toate subdiviziunile încadrate în procesul de recoltare, întru obţinerea roadei preconizate în termeni cît mai restrînşi, fără accidente de muncă, dar şi o mai mare responsabilitate a agenţilor economici vis-a-vis de respectarea relaţiilor contractuale, privind achitarea deţinătorilor de terenuri, cotele cărora le arendează aceştia.

Pentru vizualizarea dispoziţiei Preşedintelui raionului şi Planului de acţiuni accesaţi rubrica Transparenţa decizională/Dispoziţii.

 
                                                                                              Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

STAFUL RAIONAL PENTRU MONITORIZAREA PROCESULUI DE RECOLTARE 2013 ÎN ACŢIUNE - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta