Harta site-ului
Ajutor
Sportul - e cea mai bună modalitate de dezvoltare personală
Sportul - e cea mai bună modalitate de dezvoltare personală

Sandu Gazea un tânăr activ din raionul Dubăsari, originar din satul Molovata Nouă, localitate amplasată în stânga Nistrului, care practică sportul Karate Shotokan.  Sandu este născut la data de 5 august 2002. În 2008, la vârsta de 6 ani tânărul a început să practice sportul dat în or. Chișinău, tatăl fiind antrenor Gazea Nicolae. În anul 2009 în satul natal s-a deschis Secția de promovare a artelor marțiale Hombu Dojo unde el a continuat să practice Karate Shotokan.
Prima luptă a tânărului a avut loc la Rezina când era mic, a ieșit în finală cu locul II, această competiție a fost pentru a acumula experiență. Pe parcursul a 11 ani de practică în acest sport tânarul de numai 17 ani a participat la mai multe competiții naționale si internaționale.
Sandu se antrenează de obicei de 4 ori pe săptămână dar cu 2 luni înainte de campionate el se antrenează în fiecare zi.
În urma luptelor a obținut o comoție ușoară dar aceasta nu l-a facut să se oprească, fiindcă a fost mereu susținut de familie. Își găsește mereu timp liber pentru prieteni.
În viitor dorește să facă studii superioare însă încă nu a decis în ce domeniu. Cu sportul trăiește deoarece acesta îi oferă mai multe posibilități de a se dezvolta și în alte domenii. Nu aplică ceea ce învață în stradă și de fiecare dată ocolește toate conflictele.
Pe parcursul anilor, de când practică acest gen de sport, Sandu a participat la un șir de campionate de talie națională și internațională, unde s-a învrednicit de mai multe succese: dublu premiant cu bronz la Campionatul European 2014 din Ungaria; premiant cu bronz la Campionatul Mondial 2014 din Polonia; vicecampion la Campionatul European 2016 din Germania; vicecampion la Campionatul Mondial 2017 din Ungaria; vicecampion la Campionatul European 2018 din Polonia; premiant cu bronz la Campionatul European 2019 din Montenegro * Vicecampion la Campionatul European 2019 din Montenegro. Sandu Gazea este un tânăr cu perspective mari în sportul pe care îl practică. Centrul raional de tineret Dubăsari îi dorește mult succes și rezultate remarcabile și în continuare.
Ecaterina RUSU, Valeriu JOSAN,
Centrul raional de tineret

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Sportul - e cea mai bună modalitate de dezvoltare personală - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta