Harta site-ului
Ajutor
Sportivii Școlii Sportive raionale Dubăsari pe arena mondială
Sportivii Școlii Sportive raionale Dubăsari pe arena mondială

Pe data de 10 noiembrie 2012 în or. Herdorf ,Germania s-a desfășurat Campionatul Mondial de Arte Marțiale unde au participat mai multe stiluri de lupte.La acest Campionat au participat și reprezentanți ai Republicii Moldova ,sportivi care practică Lupta Națională ;VOIEVOD;
Echipa a fost deleghată în număr de 4 sportivi și Președintele Federației Voievod, d-ul Nicolae Pascaru.

Sportivii au cîștigat pentru Republica Moldova 5 medalii dintre care: 3 medalii de aur, 1 de argint și 1 medalie de bronz și locul al doilea în clasamentul pe echipe.

"Toate tarile, inclusiv Moldova, au fost reprezentate de sportivi din trei categorii de vîrstă: cadeți, juniori și seniori. În clasamentul general a cîștigat gazda campionatului – Germania”, a spus președintele federației, Nicolae Pascaru. Moldova a fost reprezentată de sportivii Oleg Sclifos, Stefan Lazarenko, Victor Pîrău și Igor Boșcanean-elev a Școlii Sportive Raionale Dubasari.
La campionat au participat peste 400 de sportivi din 20 de țări.În cadrul competiîiei au fost incluse mai multe probe așa ca:-sparing;forme tradiționale:spargeri de obiecte.Luptele sau desfășurat dupa regulamentul Taecwondo ETF. Sportivul nostru Boșcanean Igor a participat la compartimentul :sparring:(categoria -30 kg)unde s-a clasat pe locul 1 învingîndul în finală pe sportivul din Azerbaijan prin nocaut. Igori participa la al doilea Campionat de așa gen,primul fiind în 2010 în or. Grossaitingen, Germania de unde s-a întors cu locul 2. Acuma el s-a aratat din punct de vedere tehnic foarte bine la virsta de doar 10 ani fiind cel mai bun sportiv în categoria lui în cadrul Federației Voievod.Igori practică Artele marțiale de la vîrsta de 6 ani fiind campion și premiant la așa stiluri de luptă ca :Voievod,kickboxing,taecvondo,avînd în palmaresul sau 40 de lupte titulare din care 36 de cîștiguri.Sîntem foarte bucuroși că sportivii din cadrul ȘSRJT au așa succese și duc faima Raionului Dubăsari și Republicii Moldova peste hotarele ei.Mulțumim Președintelui Federației Voievod d-lui Nicolae Pascaru care a susținut sportivul nostru la această deplasare. Acuma Boșcanean Igor se pregătește pentru un Turneu Internațional care se va desfășura în Lituania la începutul a. 2013.Sperăm la o susținere din partea autorităților locale și raionale pentru a participa la acest Turneu și a promova imaginea raionului Dubăsari în lumea întreagă.Succese tuturor sportivilor ȘSRJT și numai înainte!!!. 

Cu respect Antrenorul ȘSRJT-Andrian Gherlac

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Sportivii Școlii Sportive raionale Dubăsari pe arena mondială - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta