Harta site-ului
Ajutor
Spiritile sărbătorilor de iarnă a ajuns și la copii familiior defavorizate din localitațile raionului Dubăsari
Spiritile sărbătorilor de iarnă a ajuns și la copii familiior defavorizate din localitațile raionului Dubăsari

În conformitate cu Dispoziția președintelui raionului nr. 192/1 din 04 decembrie 2013 privind bilunarul ,,Vreau să fac un bine pentru  cei mai triști ca mine,, la data de 02 – 03 ianuarie 2014, președintele raionului,dl GRIGORE POLICINSCHI însoțit de consilierii raionali dl. Batrîncea Vasile și dna. Morcov Ala, dl Vancea Vladimir Șef DAS, dra. Ecaterina Racoveț Șef serviciu relațiile cu publicul și dra. Olga Vascan specialist peincipal în problemele familiilor cu copii în situații de risc au efectuat o vizită de lucru în satele Oxentea, Molovata,  Marcăuți, Holercani, Ustia. În cadrul acestei vizite familiile cu copii în situații de risc, copii invalizi au beneficiat de cîte un cadou în legătura cu frumoasele si mult asteptatele sărbători de iarnă din partea consiliului raional Dubăsari în special dl. Grigore Policinschi președintele raionului.
Nu au fost uitați acei copii care sunt țintuiți la pat, au primit vizite la domiciliu acestora bucurîndu-i cu cadori și urîndule voie bună în casă.
Însă în incinta primăriilor  atmosfera a fost încinsă de un program de numere artistice, colinde, poezii și ghicitori care prin magia lor au trezit zimbete și voie bună  conducătorilor raionului Dubăsari, ne-au încîntat copii din s. Oxentea: Pîntea Veronica, Portăresco maria, Bulat valeria, Savin Gabriel, Rusu Maria, Popa Maria, Sandu Maria, Bordus Alexandrina cît și conducătorii artistici ai casei de cultură din s. Molovata au încins atmosfera cu colinde, la serbare nu a lipsit nici Moș Crăciun, copii au fost profund mulțumiți pentru darurile primite.
Respectiv primarii localităților cît și părinții copiilor au venit cu sincere mulțumiri și urări de bine Consiliului raional în persoana Dl. Grigore POLICINSCHI, președintele raionului care mereu este alături de cetățeni și de tinerii raionului.

Specialist principal în problemele familiilor cu copii în situații de risc
Olga VASCAN

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Spiritile sărbătorilor de iarnă a ajuns și la copii familiior defavorizate din localitațile raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta