Harta site-ului
Ajutor
„Specificul evaluării copilului preşcolar în baza standardelor de dezvoltare şi învăţare pentru copilul de la naştere pînă la 7 ani”
„Specificul evaluării copilului preşcolar în baza standardelor de dezvoltare şi învăţare pentru copilul de la naştere pînă la 7 ani”

Pe data de 24 noiembrie în incinta instituţiei preşcolare „ Buratino ” s. Molovata Nouă, s-a desfăşurat seminarul teoretico-practic cu genericul „Specificul evaluării copilului preşcolar în baza standardelor de dezvoltare şi învăţare pentru copilul de la naştere pînă la 7 ani”.

Participanţii seminarului au avut posibilitate să asiste la două activităţi ce sau desfăşurat în grupa mică „Romaniţa”, subiectul activităţii „Legumele”, educator Gazea Lilia şi în grupa mare „Ghiocelul”, subiectul activităţii „Păsările”, educator Barabaş Maria. O masură exracurs cu genericul „Toamna” a fost prezentată de către grupa pregătitoare „Lăstăraş”, educator Oprea Eugenia. Toate activităţile au fost

 bine gîndite şi creative. Educatoarele au aplicat metode şi tehnici moderne. Copiilor li s-au creat condiţii de dezvoltare şi învăţare exlorînd tot odată lumea în întregul ei, stimulîndu-l sub toate aspectele.

 La rîndul lor copiii au demonstrat că fiecare acţiune a lor de cucerire a mediului în care trăiesc şi se dezvoltă, împlică atît procese cognitive, operaţii mentale, cît şi trăiri afective şi motricitate.

  Cred că seminarul desfăşurat în incinta instituţiei preşcolare „Buratino” s. Molovata Nouă va ajuta cadrele didactice în realizarea procesului educaţional şi în dezvoltarea copiilor, oferindu-le spriginul necesar în dezvoltarea lor sub raport cognitiv, socio-emoţional şi fizic.

                                                              Metodist DGÎTS Dubăsari, Bacioi N. 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

„Specificul evaluării copilului preşcolar în baza standardelor de dezvoltare şi învăţare pentru copilul de la naştere pînă la 7 ani” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta