Harta site-ului
Ajutor
Spartachiada Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Moldova
Spartachiada Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Moldova

În perioada 7-9 iunie curent, în incinta teberei de odihnă ,,Cristiano” din s. Slobozia-Duşca, raionul Criuleni s-a desfăşurat Spartachiada Federaţiei SINDASP.
La spartachiadă au participat şi angajaţi din cadrul Serviciilor Publice din raionul Dubăsari în frunte cu preşedintele raionului, dl Grigore POLICINSCHI şi vicepreşedintele raionului dna Raisa Spinovschi. Ca  invitaţi de onoare a fost ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, dna Valentina Buliga care a venit cu un cuvînt de felicitare către toţi participanţii la spartachiadă urîndu-le tuturor succes.
Deschiderea Spartachiadei a fost făcută de către preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Republica Moldova, dl Vlad Canţăr care a ţinut să accentuieze că sportul este deosebit de important pentru dezvoltarea armonioasă a personalităţii umane în ansamblu, întrucît contribuie atît la sporirea rezistenţei trupului, cît şi spiritului.Le-a dorit multă perseverenţă în practicarea sportuluişi dlui şi-a exprimat convingerea că în cadrul acestei competiţii veţi face o demonstraţie frumoasă a principiilor de fairplay  şi respect faţă de ceilalţi colegi. Dumnealui le-a dorit participanţilor mult succes la competiţii, astfel încît să învingă cei mai bine pregătiţi şi cei mai puternici. 
La spartachiadă s-au prezentat 28 de echipe din raioanele Republicii Moldova.
Competiţiile sportive s-au desfăşurat după un program special elaborat de către colegiul de arbitri, astfel participanţii şi-au demonstrat capacităţile la volei, mini-fotbal, şah, dame. Tenis, înot, ştafetă.
În urma competiţiilor echipa raionului Dubăsari s-a clasat pe locul 5 din cele 28 prezente, ocupînd locuri la volei bărbaţi locul I şi la volei feminin locul II. Echipele au fost menţionate cu diplome, cupe şi medalii. De altfel au fost menţionaţi aparte cei ma activi sportivi, unde şi dl Cuşnir Stepan, profesor de educaţie fizică la liceul ,,Mihai Eminescu” din or. Dubăsari a fost menţionat ca cel mai activ jucător de volei.Preşefintele AST Dubăsari, R. Spinovschi, aduce sincere mulţumiri întregii echipe şi fiecărui participant în parte, de ademenea, preşedinţilor organizaţiilor primare sindicale, conducătorilor instituţiilor şi desigur, dlui V. Nagalisov, directorul Şcolii sportive raionale şi dlui M. Iaviţa, specialist în Domeniul tineret şi sport în Direcţia Învăţămînt, pentru contribuţia în buna organizare şi desfăşurare a spartachiadei republicane.
Marina Lupaşco, corespondent 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Spartachiada Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Moldova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta