Harta site-ului
Ajutor
Spații locative pentru tinerii specialiști
Spații locative pentru tinerii specialiști

    La data de 22 ianuarie 2014, în conformitate cu Regulamentul privind modul de administrare şi gestionare a fondului locative al Consiliului raional Dubăsari, aprobat prin Decizia Consiliului raional nr. 01-07 din 29.01.2009 a avut loc şedinţa Comisiei pentru gestionarea fondului locative al Consiliului raional, în cadrul căreia  s-a decis să i se ofere tinerei familii Mamulat Pavel şi Ana, lucrători medicali, un apartament de 2 odăi în blocul locativ nr.1 din s. Coşniţa, întru susţinerea şi promovarea tinerilor specialişti din sfera medicinii, care activează în raionul Dubăsari.
Acest lucru se datorează Preşedintelui raionului, dlui Grigore POLICINSCHI, care în anul 2007, a iniţiat procesul de reconstrucţie a blocului locativ pentru asigurarea spaţiilor pentru tinerii specialişti. În perioada anilor 2009-2014, de spaţii locative au beneficiat 12 familii din diverse instituţii publice din raionul Dubăsari.
      Astfel, încă o familie de tineri specialişti a beneficiat de un spaţiu locativ – o oportunitate foarte bună pentru familiile nou formate şi care poate servi drept exemplu pentru alte raioane.


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Spații locative pentru tinerii specialiști - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta