Harta site-ului
Ajutor
Şomerii îndeplinesc lucrări în folosul satului
Şomerii îndeplinesc lucrări în folosul satului

  Conform planului de activitate al Direcţiei  agricultură şi cadastru şi în conformitate cu graficul de control al lucrărilor efectuate de către şomerii cu statut special din primăria Doroţcaia, pe data de 20.09.2013 de către specialistii principali a Direcţiei agricultură şi cadastru M. Dicusar şi T. Bulat s-a efectuat  vizita de lucru cu scopul controlului evidenţei lucrărilor efectuate de către şomerii cu statut special din primăria sus-menţionată.
  În urma acestui control s-a constatat:
 -  din cele 16 sectoare numărul total a şomerilor înregistraţi -170 de persoane, la lucrările de salubrizare s-au prezentat – 150 persoane, ce constituie 88%.
  Aducem la cunostinţă că vizitind sectoarele unde se desfăşoară lucrările efectuate de şomeri, vizual am apreciat că teritoriile încredinţate la momentul de faţă arată mult mai bine faţă de lunile precedente.
 În urma convorbirilor cu şomerii angajaţi la lucrările din teritoriul primăriei Doroţcaia au parvenit unele solicitări ce ţin de lipsa uneltelor pentru a efectua mai multe lucrări de salubrizare pe întreg teritoriu primăriei.  
 În programul de activitate al Direcţiei agricultură şi cadastru pentru săptămina viitoare se planifică vizite in teritoriu în primăriile Doroţcaia, Coşniţa, Pohrebea şi se preconizează o întrunire cu toţi şomerii din primăria Doroţcaia de comun cu şeful AOFM dl. V. Micu.

Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şomerii îndeplinesc lucrări în folosul satului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta