Harta site-ului
Ajutor
Situaţia drumurilor în raionul Dubăsari este sub control!!!
Situaţia drumurilor în raionul Dubăsari este sub control!!!

Precipitaţiile sub formă de lapoviţă şi chiciura care au căzut în perioada 19-22 ianuarie, anul curent au creat dificultăţi  pe unele porţiuni de drumuri din raionul Dubăsari, însă datorită receptivităţii dlui Mihail Nistrean, şef de sector al SA  „Drumuri Criuleni”, sectorul Dubăsari, acestea au fost înlăturate. Din cauza greutăţii chiciurii au fost doborîte crengile unor copaci de pe traseele Pîrîta şi Ustia-Molovata. De asemenea, în urma ploilor căzute şi poleiului format pe unele porţiuni de drum, gheaţa a atins grosimea de 2 cm (traseul Ustia-Molovata). Dl Nistrean a menţionat, că situaţiile date nu au creat careva probleme la trafic sau prejudicii.
De asemenea, preşedintele raionului, dl Gr. Policinschi astăzi a convocat o şedinţă de lucru cu participarea responsabililor de domeniu, şi anume: Dl M. Nistrean, Iu. Cazac, şef Secţia administraţie şi servicii publice, V. Ţanga, şef Serviciu salvatori şi pompieri din cadrul Consiliului raional Dubăsari unde a fost discutată situaţia actuală privind dezăpezirea drumurilor în teritoriul raionului şi nivelul de pregătire în cazul unor situaţii excepţionale.   
La moment, la curăţirea drumurilor din raionul Dubăsari sunt încadrate 4 autospeciale (2 autogredere şi 2 distribuitoare de material derapant) în paralel cu o maşină de patrulare. În total, în procesul dat sunt încadraţi 16 lucrători şi 6 mecanizatori. Ţin să menţionez, că în perioada 19-22 octombrie au fost distribuite pe drumurile raionale şi parţial locale, 276 tone de material antiderapant.
În cazul necesităţii echipei de lucru a SA „Drumuri Criuleni”, sectorul Dubăsari puteţi apela la nr de telefon: 0248-22-385 (24 din 24 ore) sau 0248-46-243 (sediul Pîrîta) sau tel mob. 069153936.
Marina Lupaşco, redactor-şef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Situaţia drumurilor în raionul Dubăsari este sub control!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta