Harta site-ului
Ajutor
Sincere mulţumiri agenţilor economici care au contribuit la buna organizare a sărbătorii raionale „Ziua lucrătorului din agricultură"
Sincere mulţumiri agenţilor economici care au contribuit la buna organizare a sărbătorii raionale „Ziua lucrătorului din agricultură"

Direcţia agricultură şi cadastru a Consiliului raional Dubăsari aduce sincere mulţumiri pentru contribuţia adusă de către agenţii economici din raion la buna organizare şi petrecere a sărbătorii raionale consacrate „Zilei lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare” şi la pregătirea mesei de sărbătoare,  care a avut loc pe data de 22 noiembrie 2013:
 
-dl S. Terinte; conducător CP „Oxentea Service ";
-dl P. Nirca; conducător SRL „Victoria Cocieri”;
-dl I. Isac; conducător SRL „AgrodacGrup”;
-dl V. Bacioi; conducător SRL „Dornistagro”;
-dl Şt. Mavrodi, conducător SRL „Coragrostel”;
-dl Şt. Driga, conducător SRL” Agro Tiras”;
-dl A. Peşcov, conducător SRL „Tiraston”;
-dl V. Ababii, conducător SRL „Ecospirit”
-dl V. Papuc, conducător SRL „Aliment Ulei”;
-dl. V.Popa, GŢ „Popa Vasile”;
-dl. Sclifos Ion, persoană fizică.
Credem că păstrarea şi promovarea spiritului gospodăresc, tradiţiilor naţionale care au fost demonstrate la sărbătoarea nominalizată, ne pot ajuta să fim mai puternici, mai uniţi, ce ne-ar face să trăim mai bine, să depăşim momentele grele şi de criză  prin care trec actualmente localităţile noastre.
Vă aducem sincere felicitări cu prilejul frumoaselor sărbători, Crăciunul şi Anul Nou. Fie ca magia colindelor de iarnă să Vă aducă mai multe zîmbete decît împotriviri, mai multe reuşite decît înfrîngeri, realizări depline, sănătate, prosperitate, speranţe şi iubire pentru Dvs. şi cei apropiaţi.

Cu mult respect,  
Vasile Popescu,  şef  Direcţia agricultură şi cadastru Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Sincere mulţumiri agenţilor economici care au contribuit la buna organizare a sărbătorii raionale „Ziua lucrătorului din agricultură" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta