Harta site-ului
Ajutor
Şi cei mai trişti ca noi au sărbătorit de ziua lor
Şi cei mai trişti ca noi au sărbătorit de ziua lor

Ziua copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea şi familia noastră, de a aprecia şi iubi copiii şi de ce nu de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit şi plin de succese.

Copiii din cadrul Centrului de zi "Armonie” din localitatea Oxentea au sărbătorit la 1 iunie mult aşteptata zi – Ziua copiilor. Aceştia au pregătit un concert minunat de cîntece, dansuri şi poiezii. La sărbătoare, la invitaţia profesorilor şi al autorităţii locale a participat şi preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI, fiind însoţit de reprezentanţii Direcţiei asistenţă socială Elena CONSTANTINOV şi Direcţiei generale învăţămînt, tineret şi sport Violeta TOLSTENCO. Pentru  micuţii ce frecventează centrul Armonie, autoritatea executivă de ziua lor a venit desigur cu cadouri – un suport didactic de rechizite şi îngheţată pentru cei mici, profesori şi părinţi. Anterior din partea Consiliului raional fiind alocate surse financiare pentru procurarea unei cabine de duş. La eveniment a participat şi gazda localităţii, primarul Valeriu RUSU.

Preşedintele raionului a adresat un mesaj de felicitare copiilor dorindu-le cu adevărat să simtă copilăria şi chiar dacă altădată sînt mai trişti ca alţii, cu unele suferinţe fizice, psihice, să venim cu o mînă de ajutor în atenuarea suferinţelor lor. Prin prezenţa şi atitudinea noastră să-i susţinem, să-i încurajăm şi să le dăruim toată dragostea noastră.

Pledînd pentru o comunicare permanentă atît cu autorităţile publice locale cît şi cu colectivul instituţiei pentru copii, domnul Preşedinte şi-a exprimat disponibilitatea de a veni cu un suport permanent pentru copiii Centrului.

Totodată, a mulţumit colectivul pedagogic pentru efort şi atenţie sporită avînd grijă de instituţie şi de copii, care sînt şi viitorul ţării noastre.

Directoarea Lilia Galin, inclusiv părinţii ce au participat la măsură, au adus sincere mulţumiri preşedintelui raionului şi reprezentanţilor Consiliului raional pentru participare şi susţinere morală şi materială.

Ec. Racoveţ
şef Serviciul relaţii cu publicul

    

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şi cei mai trişti ca noi au sărbătorit de ziua lor - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta