Harta site-ului
Ajutor
Sesiune de informare "Oportunităţile de finanţare pentru agenţii economici"
Sesiune de informare "Oportunităţile de finanţare pentru agenţii economici"

La data de 28 ianuarie curent, Direcţia economie, buget şi finanţe de comun cu Direcţia Agricultură şi cadastru, au organizat o sesiune de informare pentru agenţii economici din raionul Dubăsari. De asemenea, la ședință a participat și Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi.
Președintele raionului Dubăsari  a asigurat participanţii că se vor bucura și în continuare de susţinere, suport şi promovare, din partea atât a sa personală ca conducător cât  și a Consiliului raional Dubăsari, menționând despre faptul că în raionul Dubăsari se pune accent pe dezvoltarea agenţilor economici cu locuri de muncă, salarii bune, producţie şi servicii competitive, cu posibilităţi de a aduce şi o plus valoare la venituri în bugetul local. Scopul seminarului a fost informarea antreprenorilor cu privire la oportunităţile de finanţare din diverse fonduri, programe şi proiecte în derulare.
Astfel, întru atingerea obiectivului propus, au fost aduse la cunoştinţă agenţilor economici mai multe programe, granturi la care pot aplica întru iniţierea, dezvoltarea şi promovarea afacerii.  
Dl Petru Gurgurov, director general interimar ODIMM, a prezentat oportunitățile de suport destinate sectorului întreprinderilor mici și mijlocii și a reiterat faptul că antreprenorii pot beneficia atât de consultanță și instruire gratuită în cadrul ODIMM, precum și de programe de finanțare a afacerii. 
Dl Alexandru Golomoz, expert în creditare Microinvest a relatat despre creditele agricole şi condiţiile accesibile ale acestora, disponibilitatea cooperării şi informării.  Dna Ana Nicolaev, specialist principal în domeniul antreprenoriat, a informat antreprenorii referitor la Proiectele de infrastructură pentru anul 2020 în cadrul Proiectului de Rezilienţă Rurală (IFAD VII), Concursul  înaintat de Asociaţia Naţională a Apicultorilor pentru selectarea apicultorilor care vor beneficia de suport financiar în desfăşurarea afacerii.
Dl Serghei Guvir a vorbit despre Regulamentul de subvenţionare implimentat de AIPA şi respectiv a abordat problema ce ţine de  prelucrarea terenurilor de după traseul Rîbniţa-Tiraspol.
Astfel aducem mulţumiri tuturor participanţilor pentru receptivitate şi implicare, sperăm ca informaţia oferită să se reflecte pozitiv asupra activităţii antreprenoriale.
 
  Ana NICOLAEV, specialist principal domeniul antreprenoriat

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Sesiune de informare "Oportunităţile de finanţare pentru agenţii economici" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta