Harta site-ului
Ajutor
Serviciul social "Echipa mobilă" își va începe activitatea
Serviciul social "Echipa mobilă" își va începe activitatea

Miercuri, 24.04.2013, în incinta sălii mici de ședințe a Consiliului raional a avut loc concursul de ocupare a funcțiilor vacante din cadrul Serviciului social "Echipa mobilă". Candidații la funcțiile din cadrul Serviciului social au trecut prin două etape ale concursului și anume: studierea dosarelor și interviul de angajare. Pentru prima etapă au fost examinate următoarele documente ale candidaților: curriculum vitae, copia buletinului de identitate, copia diplomei de studii, copia carnetului de muncă. La a doua etapă candidații au fost intervievați și evaluați în baza următoarelor criterii: importanța fundalului educațional/relevanța studiilor în domeniu; importanța locului demuncă și experiența; experiența de lider; competențe tehnice; competențe interpersonale și motivarea.
Astfel, după desf
ășurarea celor două etape ale concursului, comisia a decis să fie angajate în cadrul serviciului următoarele persoane: Gațcan Cristina - șef serviciu; Maslenco Ana - asistent social, Bulgari Elena - psiholog.
Conform statelor de personal, în cadrul serviciului mai există o unitate de asistent medical/kinetoterapeut, care a rămas vacantă.
Doritorii de a ocupa funcția menționată pot depune dosarele la Direcția juridică și resurse umane sau Direcția asistență socială.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Serviciul social "Echipa mobilă" își va începe activitatea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta