Harta site-ului
Ajutor
Serviciul de Asistenţă Psihopedagogică întrunită la un seminar metodologic republican cu Centrul Republican de Asistenţă Psihopedagogică.
Serviciul de Asistenţă Psihopedagogică întrunită la un seminar metodologic republican cu Centrul Republican de Asistenţă Psihopedagogică.

    La data de 07 februarie 2014 SAP s-a întrunit la Chişinău cu Centrul Republican de Asistenţă Psihopedagogică care s-a constituit recent prin Hotărîrea de Guvern. Această întrunire a avut drept scop familiarizarea SAP Dubăsari cu specialiştii CRAP, nuanţarea unor reguli de conlucrare şi cooperare, planificarea şi orientarea activităţilor în comun, precum şi schimbul de experienţă la formarea aspectelor metodologice şi a actelor normative unice pentru toate raioanele. Deasemenea la această întrunire au fost prezente toate serviciile de Asistenţă Psihopedagogică din Republică unde s-a realizat un vast schimb de experienţă lucrativă, s-au specificat propuneri la formarea unei baze de date republicane eficiente. Toate aceste activităţi au scos în prim plan interesul copilului şi atmosfera prietenoasă de care acesta are nevoie în cadrul şcolii şi a familiei. S-a stabilit un grafic regulat de întruniri în care cu paşi mici vom continua să promovăm incluziunea şcolară şi profesionalismul psihopedagogic al persoanelor resurse ce se află în preajma copilului.

SAP Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Serviciul de Asistenţă Psihopedagogică întrunită la un seminar metodologic republican cu Centrul Republican de Asistenţă Psihopedagogică. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta